23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál – új megjelenés 6.

A Könyvfesztiválos megjelenéseink egyik legígéretesebb darabja egy M.a.g.u.s. regény, Malcolm J. Hunt-tól. A novelláskötetekből már jól ismert szerző biztos kézzel vezette végig első regényét, amely messze nem nevezhető hagyományosnak. Többféle stílus és hangulat, nem szokványos témaválasztás, helyenként a világ alapjait érintő eredetmítosz – a Bosszúangyal ezekkel kétségkívül figyelemreméltó módon tűnhet fel a M* irodalomban.

A fülszöveg:
A hetedkor első évezredének alkonyán Erion rontásérseke kalandozócsapatot küld a Quiron-tenger déli partvidékre egy elfeledett sírban rejtőző, különös csatabárdért. Bár sikerrel járnak, az ereklye makacsul őrzi titkait, és a kalandozók hosszas viszontagságok után kénytelenek rádöbbenni arra, hogy léteznek rejtélyek, amelyeket nem halandóknak szántak a teremtett szférák alatt, és amelyekre csak az deríthet fényt, aki az életével fizet értük…

Malcolm J. Hunt első regényében korokon át követhetjük az ősi ereklye történetét, a jogos bosszú megannyi formáját, a fegyverrel kapcsolatba került népek és fajok harcait – Ryek démoni elnyomásától, Kyria dicsőséges időszakán és az első emberi civilizáció, Cranta birodalmának fénykorán át az óidők szörnyetegeinek homályba vesző múltjáig.

Már előrendelhető!
http://www.deltavision.hu/bosszuangyal/

2016-aprilis-konyvfesztival04-Bosszuangyal


, , , ,

Szólj hozzá elsőként!