A Könyvfesztivál margójára

Számunkra csak most ért véget a Könyvfesztivál – az utómunkák kellemes gondjaival együtt. :) Nagyon sokan kerestetek meg minket, és ami külön örömünkre szolgált, hogy a régi olvasónk mellett sok újat is köszönthettünk, akik csak nemrég kezdtek el, vagy most kezdtek el ismerkedni a könyveinkkel. Ezúton köszöntjük a moly.hu-ról hozzánk talált olvasókat, örvendetesen sokan voltak ők is.
Az is bebizonyosodott, hogy a külföldi nagy neveink mellett (Pratchett, Sanderson, Gemmell, Jordan, Hobb) a kedvenc magyar szerzőink is kiemelt figyelmet kapnak tőletek, akár Gaura Ágnesről, akár J. Goldenlane-ről, akár Varga Csabáról, vagy a M.a.g.u.s. kötetekről van szó. Az új megjelenéseinket is sokat kerestétek, a régiek kapcsán pedig remek meglátásokkal és színes beszélgetéssekkel tettétek emlékezetessé ezt a négy napot, feledhetetlen élménnyé téve a legpörgősebb munkaórákat is. Ez tényleg rengeteg erőt adott nekünk a továbbiakra, amit nem lehet eléggé értékelni – még egyszer köszönjük! :)
És ezúton talán bocsánatos bűn lesz nagy szavakat használni, de amit ki kell mondani, azt ki kell mondani: az, hogy ennyien és közösen megélhetjük a könyvek szeretetének varázsát, már igazi érték, amiért kb. bármit megéri megtenni.
Megyünk is vissza nyomban a kéziratok és a számítógépek elé, mert nemsokára jön a Könyvhét, számunkra jóformán csak néhány pillanat múlva… és hát mi más lehetne a cél, minthogy még többet, még szebben, még jobban. :)


,

Szólj hozzá elsőként!