Beleolvasó – Gaura Ágnes: Attila koporsója

Hamarosan (december 11-én) megjelenik Gaura Ágnes: Attila koporsója című regénye, a Borbíró Borbála sorozat ötödik része.

A fülszöveg:
Míg a nagyvilág a karácsony ünnepére készül, Borbíró Borbálát nap mint nap a halál fenyegető közelsége kísérti. A megfáradt egyiptológus még ki sem pihenhette a Nofertiti kínkamrájában átélt megpróbáltatásokat, máris újabb pokoljárásra kényszerül. Attilát közel három hónapja a táltosereje tartja életben, és a felbomlott mágikus egyensúly miatt esély sincs a varázslatos segítségre – mindeközben Bori mindennapjait nemcsak a boszorkányszövetség rejtélyes akciója, hanem egy új főnök is lépten-nyomon megkeseríti.

Borinak ezúttal tőle telhető legnagyobb áldozatot kell meghoznia, hogy teljesíthesse választott küldetését: a legendás hun uralkodó, Attila titkos nyughelyét kell megtalálnia ahhoz, hogy az ő Attilája ne kerüljön koporsóba. Az elszánt bölcsész újabb versenyfutásba kezd az idővel, a vállalkozás sikeréhez pedig olyan szövetségre van szükség, amilyet rég nem látott a világ. De vajon milyen árat kell fizetni érte? Szembeszállhatnak-e azzal a tündérrel, akitől még egy vámpírúr is joggal tart? Bori hiába is remélte, hogy eztán elkerülheti a mágikus tereket: a táltos életéért ismét egy másik világban kell megküzdenie.

A kultikus Borbíró Borbála-sorozat ötödik kötete méltó folytatása az előzményeknek: a dráma és a humor újabb, kivételes ötvözete a magyar mítoszok újragondolásával és a kortárs magyar viszonyok elmaradhatatlan visszhangjaival.

Magyar nyakba magyar szemfog!

Beleolvasás itt: Attila koporsoja_beleolvaso

Már előrendelhető!
http://www.deltavision.hu/attila-koporsoja/


, , , ,

6 hozzászólás - szólj hozzá te is a fórumon!

  • Gambit

   Ha többet szeretnél megtudni a regény szereplőiről, kövesd nyomon Borit, Attilát és az szerzőt a facebookon!

  • Shanara

   A véleményemet korábban már leírtam és linkeltem is a könyvről. A történet azonban nem hagyott nyugodni, további kérdések kavarogtak bennem. A kiadó közreműködésének köszönhetően fel is tehettem ezeket a kérdéseket az írónőnek, akitől rövid időn belül a válaszokat is megkaptam. Én nagyon élveztem a kérdezősködést és a válaszokat is boldogan olvastam.
   A részleteket, az interjú szövegét itt olvashatjátok: http://shanarablog.blogspot.com/2012/05/interju-gaura-agnes-ironovel.html

  • DomTam

   Szerintem is nagyon jó a könyv. Gratulálok az írónőnek és kíváncsian várom a folytatást! :) Jó végre nem tinédzser lányoknak írt vámpír story-kat olvasni... :D

  • Yardain

   Nagyon köszönjük a véleményt, a biztatást és az ismertetőt! - Ha minden igaz, még ebben az évben sikerül kihozni a következő részt is.

  • Shanara

   Elolvastam a könyvet és nekem nagyon tetszett. Határozottan kíváncsi vagyok a folytatásra is.
   Eléggé eltér ez a könyv a kiadó eddigi profiljától, de remélem, hogy behozza a hozzá fűzött reményeket. Szerintem a női olvasók egy jó része szívesen olvassa majd. :D
   Van egy értékelésem is, ha nem probléma: http://shanarablog.blogspot.com/2012/05/gaura-agnes-vampirok-muzsaja.html

  • Gambit

   A Delta Vision Exklúzív sorozat negyedik kötete Gaura Ágnes Vámpírok múzsája c. regénye.

   Ismerd meg Borit, Magyarország legbelevalóbb vámpírkutatóját, majd kísérd el egy még veszedelmesebb küldetésre, amely egyenesen a vámpírok fészkébe vezeti: a Vámpírok múzsájához.