Beleolvasó – J. Goldenlane: Isteni balhé, Pokoli balhé

Avatottak körében elválaszthatatlan, megunhatatlan regénypáros – és nem véletlenül. Thani az az ifjú, karcos lelkű, pimasz lány, aki bármikor és bárhol képes pillanatok alatt bajba keveredni – Q pedig pont az a feddhetetlen jellemű, régivágású lovag, aki ilyenkor – bárhogy berzenkedik is néha – senkit sem hagyhat bajban.
J. Goldenlane még önmagához képest is valami kivételeset alkotott ezzel a kötetpárral, és titkon sokan reménykednek abban, hogy egyszer majd megszülethet ezekkel a karakterekkel egy szuper harmadik kötet is. Ki tudja, az istenek és az írók útjai közismerten kiszámíthatatlanok, de az biztos, hogy a legutóbbi író-olvasó találkozón Goldenlane nem zárkózott el az ötlettől. :)
Az újrakiadásokban a szöveg minimális gondozással változott, és a borító lett új, az értékek a régiek maradtak.

J. Goldenlane a Könyvhéten június 11. én szombaton 14-16 óra között dedikál a Delta Vision Kiadónál, a 98-as standnál.
A dedikálás facebook eseménye:
https://www.facebook.com/events/137577966648249/

 

Az Isteni balhé fülszövege:
Hősi küldetés? Jöhet!
Nagyszerű küzdelmek? Pipa!
Dicsőséges győzelem? Az meg egyenesen tuti!

A tökéletes lovag egy tökéletesen kaotikus lányt kap társnak isteni küldetéséhez, aki ugyan váltig állítja, hogy az egész csak tévedés, amihez neki semmi köze sincs, de ez nem akadályozza meg abban, hogy minden szembejövőt meglopjon, átejtsen, vagy legalább egy kicsit tönkretegye az életét.

J. Goldenlane a tőle megszokott fordulatokkal és pazar humorral szövi a történetét, de a két főhős külön nézőpontja még tőle is különleges élménnyel kecsegtet: a háború hőseként ünnepelt lovag és a nyughatatlan, utcán nevelkedett csavargó lány narrációjában valahogy egészen másként hangzik ugyanaz az „isteni balhé”.

Adatlap a Delta Vision Kiadó oldalán: Isteni balhé
Beleolvasás itt: Isteni balhe_beleolvaso

isteni_balhe

A Pokoli balhé fülszövege:
…majd miután győztesen visszatértek az isteni küldetésből, összeházasodtak, és boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Ez a történet itt kezdődik.
Mert kihez is tartozik az a lovas, páncélos, baromira nagy pallost forgató kísértet, aki rettegésben tartja a környéket? Nyilvánvalóan Q al Aquim az, Wareen várának ura, akit féltestvére orvul meggyilkolt. E tényt mindössze felesége, Thani vitatja, aki miután botrányt csap a saját temetésén, nekilát, hogy megfejtse a titkot, és mellesleg közben várat foglal, házasodik, titokzatos aranymedálokat gyűjt, kísértetet idéz, párszor még meghal, és végül persze megoldja a rejtélyt.

Az Isteni balhé hősei, a rettenthetetlen lovag Q al Aquim, és immár a „várúrnő” korántsem egyszerű szerepében szélhámoskodó Thani ismét kitesznek magukért, hát reszkessen, aki szembe mer szállni velük!

Adatlap a Delta Vision Kiadó oldalán: Pokoli balhé
Beleolvasás itt: Pokoli balhe_beleolvaso

pokoli_balhe


, , ,

Szólj hozzá elsőként!