Beleolvasó – T.R. Salty: Erődvárosok

A Könyvhétre jelenik meg T.R. Salty, a Pre Bellum Atlantis és más mesék szerzőjének új science-fiction regénye. Az Erődvárosok a Fekete Szivárvány-trilógia lendületes nyitókötete, amelynek egyik különlegessége, ahogyan a fiatalok mindennapi életére, ügyes-bajos dolgaira reflektál. Íme egy kis kedvcsináló a történethez!

A fülszöveg:

A Kordonfalon belül az élet biztonságos, kényelmes, és a tizenhét éves Meg Haley szerint már-már unalmas. A falaknál azonban felfegyverzett mechák járőröznek, kívül pedig a mindig zsákmányra éhes modok százezrei, talán milliói nyüzsögnek.
Átlagos észak-dakotai kisváros egy cseppet sem átlagos világban.
Meg ugyanúgy él, mint a kortársai: iskolába jár, barátnőzik, a szüleivel harcol, és a nagyszerű Alex Mead után vágyakozik. Aztán elég egy pillanatnyi megingás, egyetlen apró szabálysértés, és az egész élete megindul lefelé a lejtőn.
Mit akarhatnak tőle a titkosszolgálat ügynökei? Miért rejteget a nagyapja egy vadidegen nőt a kávézójában? Ki és miért támadja meg a várost? És vajon Alex tényleg rendkívüli felfedezést tett az eget uraló Fekete Szivárvánnyal kapcsolatban, vagy szokás szerint a bolondját járatja vele?
A rejtélyek egyre csak szaporodnak. A rejtélyek, amelyekre a választ csakis egy helyen lehet megtalálni:
A falakon túl!

Adatlap, előrendelés itt: http://www.deltavision.hu/konyvek/erodvarosok/

Beleolvasó itt: Erodvarosok_beleolvaso

A szerző június 10-én pénteken dedikál 16-17 óra között a Delta Vision Kiadónál, a 98-as standnál.

erodvarosok


, , ,

Szólj hozzá elsőként!