Beleolvasó – Varga Csaba Béla: A kígyó ölelése I.

A Könyvfesztiválra jelent meg Varga Csaba Béla nagyívű Féregszív-sorozatának második kötete, A kígyó ölelése első része. A kígyó ölelése II. a Könyvhéten válik elérhetővé az olvasók számára.

Az első rész fülszövege:

Szülőbolygónk az idegenek uralma alá került.

A jólétért cserébe lemondtunk a szabadságunkról. Elképzelhetetlen gazdagság vár azokra, akik hajlandóak lelkifurdalás nélkül kiszolgálni a gazdáinkat.

Az ismerősnek tűnő közép-európai országban azonban ott rejtőzködnek egy vesztes csillagbirodalom gyermekei is. Vezetőjük, Kevin nehéz döntés előtt áll. Maradjanak-e a Földön, miközben szeretteiket elnyelte a világűr, vagy inkább őseik sosem látott szülőbolygóján volna a helyük?

Döntenie kell Kevin szép kedvesének, a bosszú Fehér Angyalának is. Mi a fontosabb, a szerelem vagy a megtorlás?

Közben egy idős tudós rájön, milyen összefüggés van Atlantisz, az egyiptomi piramisok és az angol királynő koronája között. A mélységből a rémálmok szörnyetegei bukkannak elő, hogy befejezzék egy tízezer évvel ezelőtti háború utolsó csatáját.

Halál vár az emberiségre.

Kevin csak akkor mentheti meg a Földet és az itt élő férgeket, ha sikerül maga mellé állítani a Fekete Angyalt is. Kénytelen két földi nő bátorságára támaszkodni.

Csakhogy a Fehér Angyal egyre inkább úgy érzi, megfullad a lenyűgöző kígyó halálos ölelésében.

Adatlap, előrendelés itt: első rész, második rész

Beleolvasó itt: A kigyo olelese 1_beleolvaso

A szerző június 11-én, szombaton dedikál 12-14 óra között a Delta Vision Kiadónál, a 98-as standnál.

a_kigyo_olelese_1 a_kigyo_olelese_2


, , ,

Szólj hozzá elsőként!