Ahogy azt tőlünk megszokhattátok, a 86. Könyvhétre is összetett akciókkal készültünk.

Megtartottuk az elmúlt években népszerűnek bizonyult akciósorozatunkat, azaz a könyvheti pavilonunknál személyes vásárlás esetén ezúttal is választhatók az alábbi csomagok:

– 2 könyv vásárlása esetén 1 további könyv választható,
– 3 könyv vásárlása esetén 2 további könyv választható,
– 4 könyv vásárlása esetén 3 további könyv választható,
– 5 könyv vásárlása esetén 5 további könyv választható.

Az akciónk második része csak egyes könyvekre vonatkozik – ezeket két csoportba soroltuk:  150 kiadványunk fix 1.000 forintos, további 50 kötetünk pedig 1.500 forintos áron rendelhető meg webáruházunkból. A kedvezmény a rendelés utolsó lépésében kerül levonásra, és a szállítási módok közül a “86. Ünnepi Könyvhét – Személyes átvétel a standunknál” opciót kell megjelölni. Fizetési módként ilyenkor is csak készpénzes fizetésre van lehetőség a helyszínen!

A harmadik akciónk lényege egy játék. Összeírtuk azt a húsz szerzőt/brandet, akik nagy népszerűségnek örvendenek. Mindegyik kap egy fix számot. A Könyvhét minden napján (csütörtöktől hétfőig) tíz órakor kisorsoljuk, hogy ki lesz a „nap szerzője”. A sorsolás egy húszoldalú kockával történik, amit az aznapi első vásárlónk fog elgurítani. Az eredmény alapján az előre megadott listából megtudhatjuk, mire vonatkozik az aznapi akció, melynek értelmében az adott szerző/brand könyvei aznap 2000 Ft-ért lesznek megvásárolhatóak.

 1. Brandon Sanderson

2. David Gemmell

3. Dragonlance

4. Eric Muldoom

5. Filmkönyvek

6. Forgotten Realms

7. Gaura Ágnes

8. Gáspár András

9. Harrison Fawcett

10. Hernád Péter

11. J. Goldenlane

12. M.A.G.U.S.

13. Mesterművek

14. Orson Scott Card

15. Raoul Renier

16. Robert Jordan

17. Robin Hobb

18. A Sötétség Világa

19. Terry Pratchett

20. Varga Csaba Béla

Fontos tudnivalók!

– Az akciók nem vonhatók össze.

– Mivel a harmadik akciós játék azt is eredményezheti, hogy olyan népszerű kötet lesz extra akciós, ami mondjuk épp könyvheti megjelenésünk, az akciót csak az aktuális készlet erejéig tudjuk vállalni. Természetesen, ha valamiből kifogyunk, akkor azt igyekszünk után tölteni, de ha esetleg ebből előfordul az a helyzet, hogy az adott kötet épp nem kapható (vagy csak később érkezik belőle újabb adag), akkor ebben szeretnénk a türelmeteket és megértéseteket kérni.

– Aki biztosra szeretne menni, már előrendeléssel is biztosíthatja magának, hogy át tudja venni nálunk a kiválasztott köteteket. Ez esetben a rendeléskor ki kell választani, hogy könyvhetes átvételről van szó, és meg kell adni a pontos dátumot, hogy melyik napra vigyük ki az összeállított csomagot. Fizetési módként ilyenkor is csak készpénzes fizetésre van lehetőség a helyszínen!

– Minden könyvheti vásárláshoz ajándék jár, amelyről a helyszínen lehet tájékozódni. Ezzel kapcsolatban előzetesen a facebook oldalunkon természetesen adunk némi útmutatást.
Már előrendelhetők a Könyvhétre megjelenő köteteink!
J. Goldenlane: Napnak fénye
J. Goldenlane: Éjfél
Hernád Péter: Hollóember
Jan van den Boomen: Ladyr árnyai
Terry Pratchett&Stephen Baxter: A Hosszú Föld