Elindultunk

Kedves olvasóink!

A mai nappal elindítottuk a kiadói blogunkat. Rengeteg változás várható még mind külalakban, mind a funkciókat tekintve, de a tervezett kampányok tartalomépítését ezek nem érintik.

Ahogy azt a fórumainkon már jeleztük, a célunk az, hogy rendszeres itteni és facebook-os jelenléttel, több és jobban visszakereshető tartalommal, kis színes pillanatképekkel nagyobb betekintést adjunk a kiadónk életébe az érdeklődők számára.

Az új megjelenéseink kapcsán külön reflektorfényt tervezünk, több részletben tálalva, a kiadói munkálatok során felmerült érdekességektől az ízelítőként megadott szövegrészletekig.

A már megjelent könyveink esetében is szeretnénk nagyobb hangsúlyt helyezni az íróinkra, a sorozatokra és a háttérvilágokra – hogy aki nem ismeri őket, az jobban átláthassa, hogy mi miért hiszünk bennük.

Külön szekciót szentelünk a kézirat befogadással és a megjelenésekkel kapcsolatos lehetőségeknek, előkészítve egy jövőbeni íróiskola alapjait is.

A közösségépítés, a Delta Vision Könyvklub, a törzsvásárlói rendszer megreformálása szintén régi tervünk, ahogy a játéklehetőségekkel egybekötött nyereménylehetőségek rendszeressé tétele is.

A tervek szintjén ezt a sort a végtelenségig lehetne folytatni, de első körben maradnánk azoknál, amelyek megvalósítása már folyamatban van. Ettől függetlenül természetesen nyitottak várjuk bárki meglátását, ötleteit a fentiekkel kapcsolatban.


3 hozzászólás - szólj hozzá te is a fórumon!

  • Enkara

   Hát helló. :)

  • fawcett

   Üdvözlöm a Delta blog indulását! :)

  • Dominik

   Elsőként csak szurkolni tudok a kiadói blognak - hajrá, ez jó kezdet a nagyobb netes jelenlét és aktívabb marketing irányában. Szóval: így tovább!

  • Raon

   Hírekről, hírfolyamokról - kötetlenül.