J. Goldenlane: Csillagok szikrái beleolvasó, nyereményjáték és könyvbemutató!

December 16-án, pénteken megjelenik J. Goldenlane: Csillagok szikrái című regénye (két szép, vaskos kötetben), melynek alkalmából a dedikálással egybekötött könyvbemutatót tartunk a kiadó boltjában, a Sárkánytűzben. A megjelenéshez ezúttal is nyereményjáték kapcsolódik, a már megszokott módon.
A két kötet adatlapja a kiadó oldalán:
http://www.deltavision.hu/csillagok-szikrai-i/
http://www.deltavision.hu/csillagok-szikrai-ii/

A fülszöveg:
„Mindenki pofára eshet! – A Napnak fénye és a Holdnak árnyéka regények hősei újra akcióban!
Együtt.
Mind.
Már aki még él.”
(És igen. Goldenlane írta.)

A Csillagok szikrái grandiózus története nem csak új elemekkel bővíti a korábbi két kötetben megismert világot, de fokozza a fokozhatatlant, a végletekig feszítve a húrt a két nagyhatalom, a Kínai Birodalom és az Ausztrál Föderáció, valamint jeles képviselői, kiváló állampolgárai… vagy épp a híresek és hírhedtek között.
A sodró lendületű történetben legkevesebb, hogy senki egy pillanatra sem érezheti magát biztonságban, és akár a titkosszolgálatok csúcskategóriás ügynökeiről, akár teljhatalmú vezetőikről, akár a világ legtehetségesebb szélhámosairól van szó, mindenkinek minden tudására szüksége van ahhoz, hogy a végső győzelemnek legalább az esélye elérhetővé váljon.

J. Goldenlane ezúttal egy formabontó kémtörténettel kényezteti olvasóit, amely elképesztő csavarjaival bárki számára különleges élményeket rejthet, az írónőt jól ismerők számára pedig a már megszokott módon könnyed és humoros, letehetetlen olvasmány!

A kötet beleolvasója itt érhető el: csillagok-szikrai-beleolvaso

NYEREMÉNYJÁTÉK!

A megjelenés alkalmából nyereményjátékot hirdetünk, a megszokott módon külön a facebook és a moly.hu olvasóinak is.
Szeretnénk, ha minél többen nyerhetnének, ezért a korábbi játékszabályok mellett ezúttal is lesz lehetőség arra, hogy két nyertes sorsoljunk!

Facebook-játék:
Itt az alábbi hírt lájkolók és megosztók között sorsoljuk ki  a győztest. A harmadik lehetőség a következő: írd meg hozzászólásban a könyv címét (Csillagok szikrái), jelöld meg egy ismerősödet, és így is bekerülhetsz a játékba (azaz aki mindhármat megteszi, növelheti az esélyeit).
https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/photos/a.468016811518.248904.61902571518/10154262082271519/?type=3&theater

Az oldalunk lájkolása nem kötelező, de sokat segíthet abban, hogy ne maradjatok le a következő nyereményjátékról!

Moly.hu játék:
Hívj meg egy ismerőst hozzászólásban (a molyos nevével megjelölve) ehhez a karchoz, és figyelj minket a molyon!
https://moly.hu/karcok/819501

Fontos változás az idei évben, hogy a játékban változatlanul bárki részt vehet, de a nyereményt csak magyarországi címre tudjuk postázni!

Mindkét játék december 14. szerda éjfélig tart!
Sorsolás december 15-én, csütörtökön!

Játékra fel!

goldenlane-konyvbemutato


, ,

Szólj hozzá elsőként!