Különleges akció az 500. Delta Vision könyv alkalmából

Azt már az év elején tudtuk, hogy az idén átléphetünk egy szép, kerek és különleges számot a megjelent köteteinkkel – és számunkra is érdekes kérdés volt, hogy a végén melyik  kiadványunknak jut ez a ritka pillanat. Mivel a Könyvhét készülve jószerivel óránként változott, melyik regény lehet a befutó, ez nem teljesen rajtunk múlt. Végül a nyomdai visszajelzések alapján  dőlt el, hogy a Delta Vision Kiadó 500. kiadványa

Hernád Péter: Pannónia Parancsnok

című regénye lett, a Garabonciás Osztag sorozat második része.

Úgy gondoltuk, hogy a különleges alkalomhoz különleges akció jár, így aki megvásárolja ezt a kötetet, és még legalább másik négy kötetünket a kosárba teszi, az 50 % kedvezményt kap a teljes vásárlásra.
Az akció érvényessége is különlegesen alakult: a lehetőség a következő akciónk elindításáig él, de minimum kedd éjfélig, hogy minden kedves Olvasónknak legyen elég ideje mérlegelni a lehetőségeket.
http://www.deltavision.hu/konyvek/delta-vision/

És ezúton szeretnénk megköszönni nektek, az idei évben kapott támogatásokat, hiszen ha nincs az a sok visszajelzés, mi sem merünk olyan nagyot álmodni… és ha bárki ránéz az idei kiadó tervünkre, láthatja, hogy egy peches indítás után sikerült erősebb fél évet zárnunk… és a kellő lendülettel csak így haladhatunk tovább az összes, hőn áhított cél eléréséig!

DV500


, , ,

A 14 legújabb hozzászólás - olvasd el az összeset, vagy szólj hozzá te is a fórumon!