Nyereményjáték elhunyt szerzőink tiszteletére

Kiadónk sajnos többször is átélte már, amikor egy-egy kedvelt szerzőjéről kiderült, hogy nem alkothat többé, mert megpihent odaát. Ez mindig leírhatatlan  szomorúság, és ilyenkor a legkevesebb, hogy nem felejtjük se őt, se a munkáit. Emlékezni mindig jó, de ennek – legalább egyszer egy évben – talán érdemes külön is megadni a módját.

Soron következő, 25. nyereményjátékunkban ezúttal elhunyt szerzőink előtt szeretnénk tisztelegni, munkáikra emlékezni. David Gemmell, Robert Jordan, Sir Terry Pratchett a kiadói időszámításban mintha csak tegnap pihent volna meg – régebbi sorozataink, vagy akár a MesterMűvek szerzőinek múltja helyenként már több, mint egy évszázadot is jelent.

A nyereményjátékban minden olyan könyvünk részt vesz, amelynek már nem él a szerzője. A győztesek öt, tetszőlegesen választott kötetet nyerhetnek!
A játékot a megszokott módon meghirdetjük külön a facebook és a moly.hu olvasóinak is. Szeretnénk, ha minél többen emlékeznénk, ezért a korábbi játékszabályok mellett ezúttal is lesz lehetőség arra, hogy két nyertes sorsoljunk!

Facebook-játék:
Itt az alábbi hírt lájkolók és megosztók között sorsoljuk ki  a győztest. A harmadik lehetőség a következő: írd meg hozzászólásban az általad kedvelt, elhunyt szerzőnk (vagy akár könyvének) nevét R.I.P. jelzéssel, és jelöld meg egy ismerősödet.
Amennyiben akár a lájkolók, akár a hozzászólások száma eléri a 400-at, két győztest sorsolunk.
Mivel ez az alkalom az emlékezésről kell szóljon, a játék különlegességeként a hozzászólások (és csakis azok) duplán vesznek részt a sorsolásban!
https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/photos/a.468016811518.248904.61902571518/10154124921146519/?type=3&theater


Moly.hu játék:
Írd meg hozzászólásban az általad kedvelt, elhunyt szerzőnk (vagy akár könyvének) nevét R.I.P. jelzéssel, hívj meg egy ismerőst hozzászólásban (a molyos nevével megjelölve) ehhez a karchoz, és figyelj minket a molyon!
Amennyiben a játékban résztvevők száma eléri a 400-at, két győztest sorsolunk!
https://moly.hu/karcok/799029

Fontos változás az idei évben, hogy a játékban változatlanul bárki részt vehet, de a nyereményt csak magyarországi címre tudjuk postázni!

Mindkét játék november 6. vasárnap éjfélig tart!
Sorsolás november 7-én, hétfőn!

Halottaknapjany2


Szólj hozzá elsőként!