Peter F. Hamilton: Júdás elszabadul beleolvasó és nyereményjáték

Idei huszonegyedik nyereményjátékunk egy régóta várt könyvhöz kapcsolódik – az október 7-én, pénteken megjelenő Peter F. Hamilton: Júdás elszabadul I-II. regényekhez. A Nemzetközösség Univerzum ugyan elvben “csak” két részből áll, de ezek mindegyike kivételesen vaskos, komplex kötet, amelyek mindegyike kettébontva is 600+ oldalas olvasói csemegét jelent.
Az első rész, a Pandóra csillaga I-II. folytatása még monumentálisabb, komplexebb, csavarosabb történet, amelyben végül összeérnek és drámaibbnál drámaibb fordulatokkal kecsegtetnek a szálak, ékesen bizonyítva, hogy Hamilton olyat alkotott ezzel a történettel, amire senki más nem volt képes!

A könyv adatlapja itt található:
http://www.deltavision.hu/judas-elszabadul-i/
http://www.deltavision.hu/judas-elszabadul-ii/
A beleolvasási lehetőség innen érhető el: Judas elszabadul_I_beleolvaso

A fülszöveg:
Az emberiség évszázadokkal ezelőtt lépett ki a csillagok közé. Senki nem tudta azonban, hogy egy titokzatos idegen lény, a Csillagutazó sikeresen manipulálta az elmúlt korszak eseményeit. Cselszövésének következtében könyörtelen háború vár a Csillagközi Nemzetközösség világaira. Lehetséges, hogy a küzdelem az emberi faj pusztulását eredményezi. Hála azonban Paula Myo főnyomozó erőfeszítéseinek, a Nemzetközösség politikai elitjének egy része végre hajlandó elismerni a Csillagutazó létezését. Úgy tűnik, még a leghatározottabb lépésektől sem riadnak vissza, mert szeretnének véget vetni a rejtélyes, ugyanakkor félelmetes földönkívüli ármánykodásának.

Közben változatlan hevességgel folytatódik a Dyson Alfáról kiinduló invázió. Az ellenség tucatjával foglalja el a Nemzetközösség világait. A földi hadiflotta elkeseredett elszántsággal veti magát a küzdelembe. Vezetői azt hiszik, olyan szuperfegyverekkel sikerült felszerelni a hajókat, melyek alkalmasak a háború megnyerésére. Hamarosan kiderült azonban, hogy a földönkívüliek hadiflottáját hasonlóan iszonyatos erejű fegyverrendszerekkel látták el. Kime tengernagyot erősen nyugtalanítja a kérdés, hogy az idegenek miként szerezték ezeket a fegyvereket. Lehetséges, hogy a Csillagutazó ügynökei előtt nem maradhatott titokban a Nemzetközösség legjobban őrzött védelmi projektje sem? Vagy talán még az is elképzelhető, hogy az igazság ennél sokkal, de sokkal szörnyűbb?

Mark Vernon igencsak elégedett volt önmagával, amikor úgy tűnt, hogy sikerült a Nemzetközösség egyik legbiztonságosabb bolygóján új munkahelyet találnia. A valóságos ezermesternek tartott mérnök álmai munkáját végezheti. Nem kell attól tartania, hogy akár ő, akár a családja ismét bajba keveredhet. Olyan űrhajók elkészítésében vehet részt, amelyek alkalmasak lesznek a leggazdagabbak kimentésére, ha az emberiség esetleg elveszítené a háborút.

Egy szép napon aztán váratlan látogatója érkezik. Nigel Sheldon csupán egy apró szívességet kér. Hogy a pokolba lehetne nemet mondani annak az embernek, aki megteremtette az egész Nemzetközösséget? Csak az a gond az ilyen apró kis szívességekkel, hogy felettébb hajlamosak az elfajulásra…

A háború cseppet sem úgy alakul, ahogy azt az emberek szerették volna. A Csillagutazó árulása már a Nemzetközösség szívét fenyegeti. A túléléshez elengedhetetlennek látszik a befolyásos földönkívüli megsemmisítése. Miközben Paula Myo végre közelebb jut a célpontjához, valaki megpróbálja elszabotálni az egész nyomozást. Paula csak akkor szabadulhat meg az emberiség legfőbb ellenségétől, ha képes lesz rájönni, hogy melyik munkatársa áruló. Az illető hajlandó feláldozni az egész emberi fajt.

A Júdás elszabadulban folytatódik a Pandóra csillagában megkezdődött, izgalmas történet.
Nyereményjátékunkat külön meghirdetjük a facebook és a moly.hu játékosainak is. Szeretnénk, ha minél többen nyerhetnének, ezért a korábbi játékszabályok mellett bevezetünk olyat is, hogy megadott számú játékos részvétele esetén két nyertes sorsolunk!

Facebook-játék:
Itt az alábbi hírt lájkolók és megosztók között sorsoljuk ki  a győztest. A harmadik lehetőség a következő: írd meg hozzászólásban a könyv címét (Júdás elszabadul), jelöld meg egy ismerősödet, és így is bekerülhetsz a játékba (azaz aki mindhármat megteszi, növelheti az esélyeit).
Amennyiben akár a lájkolók, akár a hozzászólások száma eléri a 400-at, két győztest sorsolunk!
https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/photos/a.468016811518.248904.61902571518/10154028109471519/?type=3&theater

Az oldalunk lájkolása nem kötelező, de sokat segíthet abban, hogy ne maradjatok le a következő nyereményjátékról!

Moly.hu játék:
Hívj meg egy ismerőst hozzászólásban (a molyos nevével megjelölve) ehhez a karchoz, és figyelj minket a molyon!
Amennyiben a hozzászólások száma eléri a 400-at, két győztest sorsolunk!
https://moly.hu/karcok/783379

Fontos változás az idei évben, hogy a játékban változatlanul bárki részt vehet, de a nyereményt csak magyarországi címre tudjuk postázni!

Mindkét játék október 9. vasárnap éjfélig tart!
Sorsolás október 10-én, hétfőn!

Játékra fel!

judasny


, ,

Szólj hozzá elsőként!