Szerelmes levél társasjáték nyerhető!

Ide huszonkettedik nyereményjátékunkban ezúttal egy társasjáték nyerhető: a nemrégiben megjelent Szerelmes levél dobozos játék.
A játék 10 éves kortól játszható, 2-4 fő számára, a játék ideje kb. 20 perc.
Remek kikapcsolódás lehet az egész család számára!

Részletek:
Nyerd el a Hercegnő szívét!

Minden partiképes fiatalember (és kevésbé fiatal) Tempest Hercegnőjének kezére pályázik. Ő azonban sajnálatos módon a palotában él, így másokat kell megbíznod a szerelmes levél kézbesítésével. Vajon te leszel az első, akinek ez sikerül?
A Szerelmes levél a kockáztatásról, a következtetésről és a szerencséről szól.
Juttasd el a leveled Annette hercegnő kezébe, és eközben a többi játékos levelét próbáld meg távol tartani tőle. Az erős kártyák rövid távon előnyhöz juttatnak, de könnyen célpont válhat belőled. Ha viszont sokáig támaszkodsz a gyengébb kártyákra, akkor félő, hogy a leveled a tűzben végzi!

 

A nyereményjáték ezúttal csakis facebook alapú.
Az alábbi hírt lájkolók és megosztók között sorsoljuk ki  a győztest. A harmadik lehetőség a következő: írd meg hozzászólásban a játék nevét (Szerelmes levél), jelöld meg egy ismerősödet, és így is bekerülhetsz a játékba (azaz aki mindhármat megteszi, növelheti az esélyeit).
Amennyiben akár a lájkolók, akár a hozzászólások száma eléri a 300-at, két győztest sorsolunk!

Az oldalunk lájkolása nem kötelező, de sokat segíthet abban, hogy ne maradjatok le a következő nyereményjátékról!

Fontos változás az idei évben, hogy a játékban változatlanul bárki részt vehet, de a nyereményt csak magyarországi címre tudjuk postázni!

Mindkét játék október 17. hétfő éjfélig tart!
Sorsolás október 18-án, kedden!

Játékra fel!

Társas22


, ,

Szólj hozzá elsőként!