Village társasjáték nyerhető!

Ide huszonnegyedik nyereményjátékunkban ismét egy társasjáték nyerhető: a már megjelent Village – Nemzedékek játéka (2016) kiadás.
A játék 12 éves kortól játszható, 2-4 fő számára, a játék ideje kb. 1 óra.

Részletek:
A falusi élet korántsem könnyű, de legalább sok lehetőséget nyújt. Vannak, akik a tanácsba igyekeznek bejutni, mások egyházi pályafutásra vágynak, megint mások inkább bejárnák a világot. És persze mindenki azt szeretné, ha a családja hírnévre tenne szert.

A kegyetlen idő sosem torpan meg, idővel bizony meghalnak a falu vénjei. Ám azok, akik kemény munkájukkal kiérdemelték, bekerülnek a település krónikájába, így öregbítve holtukban is családjuk hírnevét.

A VILLAGE – NEMZEDÉKEK JÁTÉKA igazi taktikai játék: a fordulói rövidek, mégis teli vannak súlyos választásokkal.
Fontos szem előtt tartani, hogy a játék ismeri és kezeli a halál jelenségét, hiszen az is az élet velejárója. A halál bizony gyakori látogatója a falunak, így lakóinak okosan kell sáfárkodniuk az idővel.

A nyereményjáték ezúttal csakis facebook alapú.
Az alábbi hírt lájkolók és megosztók között sorsoljuk ki  a győztest. A harmadik lehetőség a következő: írd meg hozzászólásban a játék nevét (Village), jelöld meg egy ismerősödet, és így is bekerülhetsz a játékba (azaz aki mindhármat megteszi, növelheti az esélyeit).
Illetve itt még adódik egy újabb lehetőség: mivel az alapjátékkal egy időben megjelent két kiegészítő, a Village In és a Village Port is, aki a hozzászólásban ezek valamelyikét jelöli meg, nyereményként ezek is választhatók, hogy a győztes az általa kívánt játékot kaphassa!
Amennyiben akár a lájkolók, akár a hozzászólások száma eléri a 500-at, két győztest sorsolunk!

Az oldalunk lájkolása nem kötelező, de sokat segíthet abban, hogy ne maradjatok le a következő nyereményjátékról!

Fontos változás az idei évben, hogy a játékban változatlanul bárki részt vehet, de a nyereményt csak magyarországi címre tudjuk postázni!

Mindkét játék november 1. kedd éjfélig tart!
Sorsolás november 2-án, szerdán!

Játékra fel!

Társas24


, ,

Szólj hozzá elsőként!